ХДТ – майсторски клас на Тон Янсен, 4-8 май 2016

На този семинар Тон ще представи най-новите си прозрения в ХДТ и в хомеопатията като цяло, ще представи много случаи, при които ХДТ е дала отлични резултати и ще разгледа приложението на много т.нар. „малки“ лекарства, с които той има уникален опит! Всеки ден ще се преподава интензивно Материя Медика – около 15-20 лекарства в контекста на изучавания материал: най-важното, в какви случаи ги прилага Тон, разлики с обичайните им картини, есенции, семейства и т.н.

На семинара ще се разглеждат само случаи на хора от курса – по 1-2 на ден. По изключение може да се вземат нови случаи, но само след изрично уточняване с Тон. Ако искате ваши случаи да се разгледат на семинара, моля обадете се на Ирина Николова.

zala_evaМайсторският клас ще се проведе на адрес гр. София, ул „Г.С.Раковски“ № 86, в залата на Евангелска Методистка църква (срещу Операта, вход откъм вътрешния двор).

Занятията ще се провеждат:
сутрин от 9.00 до 12.30 ч.
следобед от 14.00 до 17.00 ч.

Програма за семинара:

4 май:
Управление на остри случаи и спешни състояния в рамките на HDT – кога решението на случая е да се предпише ХДТ и кога да се предпишат „класическите“ лекарства.

5 май:
Заболявания на ендокринната система – хипоталамус, хипофиза, щитовидна жлеза, тимус, панкреас, надбъбречни жлези, полови жлези – всички болести около тези системи, с истински случаи от практиката.

6 май:
Практическото приложение на миазмите в ХДТ. Какво представляват миазмите – по-дълбоко разбиране за това, което те правят с жизнената сила на човек. Как да открием собствените си миазматични признаци и симптоми. Как да разпознаем миазмите при пациентите, както и начините за лечение на редица миазми едновременно с ХДТ. Как да разберете дали третирате миазматичните аспекти правилно или не.

7 май:
Един нов поглед на Материя Медика. Информация за малко известни аспекти на добре познатите лекарства, които са забравени или не се използват толкова, колкото е необходимо. Връзките между „класическите“ лекарства и HDT лекарствата – например, кога се предписва Chelidonium, кога Aconitum и кога Bilirubin. Диференциална диагноза.

8 май:
Въпроси и отговори – тук курсистите предлагат темите.

Мястото на провеждане на семинара е гр. София, ул. Георги С. Раковски 86 – с/у Операта.


Цени и записване

Редовна цена при плащане след 22 април 2016: 440 евро или 880 лв.

Възможност за разсрочено плащане с намаление – само за 10 човека, които се обадят първи: първоначална вноска 230 евро и доплащане до края на месец август 120 евро, или обща цена 350 евро. За да се възползвате от тази възможност, моля обадете се на Ирина Николова на тел. 0884117463.

За всеки доведен от вас нов курсист, който не е присъствал до момента на семинарите на Тон, получавате по 50 евро отстъпка.

За да получите тази отстъпка, моля свържете се по телефона с Ирина и й кажете кого сте довели. След това се погрижете вие и новият курсист да платите по ИзиПей (вижте по-долу) като вие пишете като основание „Майсторски клас с отстъпка за (вашето име и фамилия)“, а новият курсист напише „Майсторски клас за (негово име и фамилия), поканен от (вашето име и фамилия)“. Разбира се, може да платите и в брой в офиса ни.

Ако сте пропуснали миналите семинари и искате да присъствате на Майсторския клас, е необходимо да минете материала от досегашните курсове онлайн оттук.

Записването става като се обадите на Ирина Николова – 0884117463 и заплатите таксата.

Начини на плащане:
  • в брой в офиса ни в гр. София, ж.к. Дианабад бл.11 вх.А ап.1
  • Плащане по Интернет с банкова карта
  • Плащане в офис на EasyPay. Най-близкия офис на EasyPay може да видите тук. Изберете вашия град, напишете адреса си и ще видите всички офиси в района. Като кликнете на съответния офис, излиза работното време и маршрута от вас дотам.
    Преведете парите за захранване на микросметка с КИН 9317855888 в epay.bg. Основание за плащане: „Майсторски клас за (вашето име и фамилия)”.
    Ако ви поискат ЕГН, кажете в полето за ЕГН да напишат същия КИН 9317855888