Dr. Naydenov bit če u Harvatskoj

az-eniDr. Petar Najdenov, pedijatar i homeopata o HDT-u

“Početkom 2014. godine saznao sam za HDT (Homeopatska detoks terapija) i prošao cijeli studij Ton Jansena u Nizozemskoj. Dobio sam diplomu Međunarodne škole za HDT. Odmah sam započeo primijenjivati metodu i suočio se sa stvarnim tsunamijem slučajeva, koji bez ove metode nemaju realne šanse ozdravljenja. Način na koji sam prakticirao homeopatiju zauvijek se promijenio i sada sam pun samopouzdanja i entuzijazma, jer sam pronašao nestali ključ za uspješno liječenje.”

Kome može naj više pomoči tretman dr. Najdenova?

Odraslim osobama i osobito djeci s povredama koje su u mogućoj vezi s primljenim lijekom i cjepivom. To je jako znaćajno za roditelje s djecom čija se oštećenja javljaju nakon cijepljenja. Dr. Naydenov bit če u Harvatskoj u drugoj polovici srpnja 2016g. U tom periodu vrši će preglede zainteresiranih pacienata. Cijena pregleda iznosi za djecu do 14 godina 500kn, za odrasle 600kn. Za pregled se možete prijaviti na telefon 385 51 916007786 Branko Gligorovu ili na email bgligorov@gmail.com. Račum za predhodnu uplatu: на анхира сметка

Pregledi če se vršiti u periodu ot 18 srpnja pa nadalje zavisno ot broja prijavljenih pacijenata.

Tko je dr Naydenov?

Holistički liječnik, diplomirao na Medicinskoj Akademiji- Sofija 1986g. Homeopat sa preko 20 godina prakse, nazvan od kolega“otac bugarske klasične homeopatije“.

Prvi bugarski stručnjak homeopatske detox terapije, naučio metodu osobno od njegova tvorca Ton Jansen-a u Nizozemskoj. Osnivač treninga  klasične homeopatije u Bugarskoj. Suosnivač Homeopatskog društva i Udruge homeopatskih liječnika. Prvi Bugarski student prof. George Vitulkas-a, diplomirao naMeđunarodnoj akademiji za klasičnu homeopatiju, vođa prve skupine bugarskih studenata u Vitulkas-u, organizator Video treninga MAKH (prof. George Vitulkas-a) u Bugarskoj. Izdavač i autor homeopatskih knjiga i udžbenika, uključujući i prvi prijevod šestog izdanja Organon Hahnemann-a. Predavač na prvim bugarskim tečajevima  klasične homeopatije u Sofiji, Varni, Rousse, Bourgas i Plovdivu. Otac četvero djece i djed s unukom koji je trostruki imenjak! Kreator i voditelj Europske mreže za zdravlje i uspjeh „anhira“ – najuspješnija organizacija u strukturi Aquasource s podružnicama u desecima zemalja. Astrolog s više od 30 godina iskustva.