Kako liječim svoje pacijente?

Kao homeopatski liječnik, pomažem djeci osloboditi se raznih bolesti, od kojih su mnoge povezane s neprirodnim načinom života i liječenja. Pri tome koristim holističke metode iscjeljivanja kao što su:

1.Čišćenje homeopatskom detoksikacijom – različitih cjepiva , alopatskih lijekova i drugih toksičnih faktora pomoću homeopatskih pripravaka agensa izrađenih od tih čimbenika koji su vjerojatno povezani s patologijom konkretnog pacijenta.

2. Primjena super hrane kao što su alge, colostrum, omega-3 masne kiseline (SA, EPA i DHA) i dr., za vraćanje strukture i funkcije mozga, živčanog i endokrinog sustava.

3. Liječenje s klasičnom homeopatijom različitih miazma, pojedinih konstitucionalnih povreda i akutnih stanja u cilju jačanja vitalnosti i kako bi se, spriječilo suzbijanje simptoma

4. Liječenje inspiriranom homeopatijom univerzalnih patoloških slojeva povezanih s nekim problemima ,tipičnim za naše vrijeme kao što su nedostatak samopouzdanja, nedostatak ljubavi, prekomjerna potraga za kontrolom i samodokazivanjem, osjećaj žrtve, bolne, potisnute psiho traume, nedosljednost zbog sukoba i nesklada u obitelji i radu, osjećaj osamljenosti itd

5. Orthomolecularnu medicinu, koja uključuje prikladne doze vitamina, kao što su A, B, C i D i minerala u tragovima, kao što su cink, bakar, selen, krom, magnezij i slično. Cilj je obnoviti integritet crijeva i aktiviranje metalotioneina da bi se moglo postupno izbaciti teške metale i druge toksine iz tijela.

6. Upotreba zdrave, organske hrane, bez šećera i drugih dodataka, kao i upotreba saccharum officinale D6, jedna doza dnevno, kako bi se vratio integritet crijevima i prilagodilo velikoj gladi.

7. Primjenu moga znanja u medicinskoj astrologiji kako bi se jasnije razumjeli problemi pacijenta, utvrđivanje urođenih ranjivosti, naznaku traumatskih efekata povezanih s bliskim odnosima, izvještavanje o kritičnim razdobljima u vremenu i dr.