Консултации с Тон

Консултациите с Тон Янсен ще се проведат на 31.10.2014 на адрес София, Дианабад, ул. „Апостол Карамитев“ бл.11 вх.А ап.1. Цената за консултациите е 140 евро или 280 лв. – хонорар за Тон Янсен и 20 лв – за превода по време на прегледа (освен ако не предпочитате да разговаряте с Тон на английски).

С предимство ще се консултират деца със сериозни заболявания.

Ако искате да се запишете за преглед, обадете се или пратете смс на тел. 0888540442. Часът ви е запазен едва след като плащането ви е потвърдено. Заплащайки консултацията си, вие се съгласявате да дойдете точно в уречения час. Също се съгласявате, че ако закъснеете или не дойдете изобщо, таксата, която сте платили, не се възстановява.

За да бъдете прегледани, трябва да попълните този въпросник на български и да ми го изпратите по имейл. Също така трябва да направите писмен превод на оплакванията си на английски (въпросите служат само за насока).

Ако желаете да направя писмения превод вместо вас, това струва 30 лв. При този вариант ми изпращате попълнен въпросник на български и скайп контакт, на който да се свържем. Предимството е, че аз ще уточня някои неща с вас допълнително, а освен това като хомеопат ще формулирам по-правилно симптомите ви. Това ще помогне за изясняване на случая и ще ви остави повече време за прегледа.

На консултациите могат да присъстват и хомеопатите, записани в курса, които желаят (до 20 души). Моля колегите да се свържат с мен, ако искат да доведат пациенти, да подготвят случаите си като попълнят и изпратят въпросника. Ако можете, направете писмен превод на оплакванията на пациентите си на английски. Ако не, трябва аз да направя превода, което струва 30 лв. Ако желаете, може вие да превеждате своите случаи на Тон, стига да говорите прилично английски. Моля, обадете ми се да се уточним.

Ако няма възможност да бъдете прегледани на тази дата, може да ви предложим вариант за преглед по интернет. За целта се свържете с мен.