Обучение по ХДТ

Уважаеми колеги,

ХДТ е нов метод, който прави истинска революция в хомеопатията. Диабет тип 1 се излекува (има пациенти, които вече са здрави повече от 10 години) или подобрява, болни от МС не само напускат инвалидните колички, но и ходят на работа с велосипед, деца с аутизъм се подобряват дотолкова, че тръгват на нормално училище, дори раково болни се оправят (естествено, след това лекарите им казват, че диагнозата им е била сгрешена).

В началото на 2014 година разбрах за т.нар. ХДТ (хомеопатична детокс терапия) и преминах пълен курс на обучение при Тон Янсен в Холандия. Получих диплома от Международното училище по хомеопатична детокс терапия. Веднага започнах лично да прилагам метода и се сблъсках с истинско цунами от случаи, които без този метод нямат реални шансове да се излекуват…

Начинът, по който практикувам хомеопатия, се промени завинаги и сега съм изпълнен с увереност и ентусиазъм, защото попаднах на липсващия ключ към успешното лечение. Вече имам случай с излекуван диабет при 27 годишна жена, както и значително подобрение на деца с аутистични прояви и епилепсия и пациентка с множествена склероза. Да не говорим въобще за по-банални случаи, които обаче допреди това ме затрудняваха…

Това, което научих от Тон Янсен е толкова ценно, че не мога да го сравня с нищо друго преди него! Естествено, реших да го споделя с всички свои колеги, защото знам как се чувствах преди и как се чувствам сега. Вярвам, че и вие ще бъдете поразени от това, което може да постигнете чрез ХДТ.

За мен е чест да ви предложа да се включите в обучението по ХДТ и отново заедно да пренапишем историята на българската хомеопатия. За разлика от мен, на вас няма да ви се налага да плащате хиляди евро, да пътувате в чужбина и да губите цели седмици от времето си, за да научите това, което научих аз в Холандия, защото ще се обучавате тук, в България. А колкото до резултатите – те няма да закъснеят!